top of page

 KULMAT JA RIPSET 

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (YUMI™)

Ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa ja sen voi uusia 8-12 viikon välein.

KULMIEN LAMINOINTI (YUMI™)

Kulmien laminointi eli brow lift on kulmakarvojen kemiallinen käsittely, jonka jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät aiempaa huomattavasti runsaammilta. Käsittelyssä "kohotetaan" kulmakarvat ja lopputulos luodaan asiakkaan omista kulmakarvoista asiakkaan omat toiveet huomioon ottaen. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi.

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYKSET

Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys on helppo tapa ylläpitää ripsissä ja kulmissa huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Värjätyt ripset ja kulmat näyttävät luonnollisilta, mutta tuovat silti ryhtiä kasvoille ja syvyyttä katseeseen. Värivaihtoehtoina värjäykseen on vaaleanruskea, ruskea, harmaa, musta ja sinimusta. Kulmakarvojen muotoilu kuuluu aina osana kestovärjäyspalveluun. Muotoilu voidaan tehdä nyppimällä tai sokeroimalla.

Hinnaston löydät täältä.

bottom of page