top of page

 LAHJAKORTTI 

Anna läheisellesi lahjaksi hemmottelua ♡

 

Lahjakortti käy meillä Hyvinkään sekä Helsingin toimipisteissä kaikkiin palveluihin sekä tuotteisiin. Voit ostaa sen sähköisesti tai tulla hakemaan paikan päältä. Voimme halutessasi myös postittaa lahjakortin haluamaasi osoitteeseen, tässä tapauksessa ota meihin yhteyttä ennen maksua. 

 

Näin helposti ostat lahjakortin sähköisesti:

 

MOBILEPAYLLA

Lähetä haluamasi summa numeroon 19077 (myymälä Roosan Pieni Kauneushoitola)

 

Maksusuorituksen jälkeen lähetä sähköpostitse info@roosanpienikauneushoitola.fi tai WhastApp -viestillä numeroon 0505506626 maksusuorituksesta kuvakaappaus tai kopio. Kirjoita viestiin myös mihin palveluun lahjakortin haluat tai maininta jos haluat lahjakortin avoimelle summalle. Lisää viestiin myös sähköpostisi mihin haluat lahjakortin lähetettävän. Lähetämme lahjakortin sähköpostiin vuorokauden kuluessa ostosta. 

1.

2.

TILISIIRROLLA

 

Tee maksusuoritus haluamallesi summalle näillä tiedoilla:        

 

Saaja: Roosa Lahti 

Tilinumero: FI30 4108 0011 6235 46

Viestikenttään: Lahjakortti

 

Maksusuorituksen jälkeen lähetä sähköpostitse info@roosanpienikauneushoitola.fi tai WhastApp -viestillä numeroon 0505506626 maksusuorituksesta kuvakaappaus tai kopio. Kirjoita viestiin myös mihin palveluun lahjakortin haluat tai maininta jos haluat lahjakortin avoimelle summalle. Lisää viestiin myös sähköpostisi mihin haluat lahjakortin lähetettävän. Lähetämme lahjakortin sähköpostiin vuorokauden kuluessa ostosta. 

1.

2.

Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä (Joululahjaksi tulevat lahjakortit ovat voimassa aatosta alkaen). 

HUOM! Ei vaihto -eikä palautusoikeutta. 

 

Mikäli lahjakortin summa mietityttää löydät hinnastomme täältä.

5C39AAD0-15BB-4CD6-970E-6052C7258A94.JPEG
bottom of page