top of page

 VALMISTAUTUMINEN HOITOON 

SOKEROINTI:

Älä poista karvoja ennen hoitoa, sillä niiden olisi hyvä olla noin 0,5-1 cm pituisia, jotta ne irtoavat mahdollisimman hyvin. Karvojen ei kuitenkaan tarvitse kasvattaa älyttömän pitkiksi. Sokeroitavaa aluetta ei kannata kuoria juuri ennen hoitoa, sillä sokerointi kuorii itsessään ihoa karvanpoiston aikana. Myös vaatteiden kannattaisi olla sokeroitavan alueen kohdalta väljät, jotta ne eivät ärsyttäisi ihoa sokeroinnin jälkeen.

 

RIPSIENPIDENNYKSET:

Tule puhtailla silmillä (ei silmämeikkiä) ja vältä käyttämästä öljypitoista tuotteita vuorokauteen ennen hoitoon tulemista. Huoltoon tullessa ripsien tulisi olla puhtaat, mutta ei mielellään juuri kastellut. 

 

SUIHKURUSKETUS:

Tärkeintä suihkurusketukseen valmistautumisessa on kuoria ja kosteuttaa iho hyvin vuorokautta ennen hoidon alkua. Muista kuoria myös erityisen kuivat kohdat esim. nilkat, polvet, kämmenet ja muut itse kokemasi kuivat kohdat. Halutessasi voit poistaa ihokarvat ennen rusketusta. Karvojenpoisto olisi hyvä tehdä vuorokautta aikaisemmin. Huolehdi että ihosi on puhdas, eli meikit, deodorantit ja hajusteet on hyvä puhdistaa ennen käsittelyä. Suihkurusketukseen on hyvä tulla esim. vanhoilla omilla bikineillä tai alusvaatteilla. Voit myös olla ilman vaatteita jos haluat. Saat meiltä vaihtoehtoisesti myös kertakäyttöiset stringit. Rusketuksen jälkeen päälle on hyvä pukea mahdollisimman löysät ja tummat vaatteet, jotta ne eivät hankaa rusketusta tai värjää vaatteitasi. Rusketus ei kuitenkaan tartu vaatteisiin pysyvästi.

bottom of page